CLUBREGELS

Huishoudelijk reglement

Bij het tekenen van het lidmaatschap wordt ieder lid verzocht een formulier te tekenen om te laten we ten dat hij/zij de clubregels heeft gelezen.
De club behoudt zich het recht voor de clubregels aan te passen op ieder gewenst moment dat de club dit noodzakelijk acht.
De meest up-to-date huisregels worden op de clubwebsite in deze sectie neergeschreven. Daarnaast zal de laatste versie ook in display getoond worden op het publicatie bord bij de dames -en heren kleedkamers.

Algemene voorwaarden

Bij inschrijving tekent ieder lid van Squash & Wellness voor de algemene voorwaarden die gebaseerd zijn op de algemene voorwaarden van de FITVAK. Het lidmaatschapscontract dat voortvloeit door ondertekening is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Voorwaarden voor Club Vouchers en Gift Cards


- Vouchers zijn niet in te wisselen voor geld, ook niet voor een gedeelte ( non-refundable) en niet geldig voor andere acties dan op de voucher staan aangegeven ( non- transferabel) Een dagpas t.w.v € 15,- is slechts geldig voor 1 dag en u kunt deze niet besteden als 2 daagse dagpas voor kortingstarieven
- Verloren of gestolen vouchers kunnen niet worden vervangen.
- Squash & Wellness behoud zich het recht voor de geldigheidsdatum uiterlijk tot 1 jaar na de uitgifte datum te laten verlopen zonder daarvoor vóóraf bekendheid aan te hebben hoeven geven via media.
- Vouchers kunnen niet meer geaccepteerd worden na de geldigheidsdatum.